Afbeelding

Op 23 september rommelmarkt bij het Bruishuis

ARNHEM - Op zaterdag 23 september is er voor de tweede keer rommelmarkt bij het Bruishuis. Er staan dan verschillende kraampjes met onder meer kleding, interieuraccessoires en nog veel meer. De Wijkwinkel is dan speciaal geopend, zodat u koffie, thee, limonade, ijsjes en allerlei ander lekkers kunt krijgen. En kinderen kunnen natuurlijk naar hartenlust spelen in de speeltuin.

De eerste keer dat de rommelmarkt werd gehouden, eind augustus, was het zeker een succes. Het was gemoedelijk en gezellig. Daarom is besloten om er een vervolg aan te geven. Het is niet meer mogelijk om kraampjes te bemannen; die zijn allemaal al vergeven. Maar u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen de 23e!

Waar? Bij het Bruishuis, Akkerwindestraat 1 in Arnhem. Wanneer? 23 september van 10.00 uur tot en met 15.00 uur

Wist u dat… Het in de speeltuin bij het Bruishuis elke dag fijn spelen is? En dat de Wijkwinkel – helemaal gerund door vrijwilligers – elke werkdag geopend is? U kunt er dan koffie, thee, sap, frisdrank, ijsjes en andere versnaperingen vinden. Ook zit er altijd een vrijwilliger die graag bereid is tot een praatje of die u informatie kan geven over de wijk.

Kortom: graag tot ziens in het Bruishuis, middenin Malburgen!