Afbeelding

Open dag met gratis gezondheidscheck bij Bergman Fysio & Podo Praktijk

ARNHEM - Bergman Fysio & Podo Praktijk is gespecialiseerd in fysiotherapie, Manuele Therapie en Podologie. "Sinds kort is de praktijk verbouwd, en dat vieren wij met een open dag. De open dag zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober van 9:00 tot 13:00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze vernieuwde praktijk. Wij zorgen voor koffie, thee en drankjes."

Tijdens de open dag krijgt u een gratis gezondheidscheck aangeboden door een fysiotherapeut. Hierbij wordt er gecontroleerd op uw lichamelijke conditie, bloeddruk en uw BMI worden gemeten.

Ook kunt u vrijblijvend een echo te laten maken van uw lichaam als u bijvoorbeeld last heeft van een hielspoor of een pijnlijke slijmbeurs- of peesontsteking in uw schouder. De volgende klachten kunnen goed met echografie worden onderzocht:

Voor onder andere hielspoor; fascitis plantaris, peesbladontsteking onder de voet, achillespeesproblemen, slijmbeursontsteking schouder, peesontsteking schouder en tennisarm

Daarnaast staat het team van Bergman Fysio & Podo Praktijk tijdens de open dag voor u klaar om advies te geven als u vragen heeft over lichamelijke klachten.

Als u zich wilt aanmelden voor de gratis gezondheidscheck of voor het echo-onderzoek, geef u dan op voor 7 oktober.

Bergman Fysio & Podo Praktijk; Olympus 25; 6832 EL Arnhem;
06 41824108; info@bergman-fysio-podo.nl; www.Bergman-Fysio-Podo.nl