Afbeelding

Open dag Medi@trefpunt Arnhem-Zuid

ARNHEM - Op zaterdag 2 september van 10:00 tot 14:00 uur is er de open dag van Medi@trefpunt Arnhem-Zuid.

"Loopt u ook regelmatig vast met de computer, dan zijn wij er om u verder te helpen. Wij bieden klassikale (maximaal zes personen) en individuele computer- tablet/ipadcursussen voor volwassenen en senioren, voor zowel beginners als gevorderden. Cursussen die onder andere worden gegeven zijn: Windows 10, Android en I-pad cursussen en digitale fotobewerking.

Doelstelling is het bevorderen van degitale zelfstandigheid, waar in deze tijd steeds meer om wordt gevraagd.(internetbankieren, degitale belastingaangifte, e-mailen, et cetera). Onze docenten zijn gespecialiseerde enthousiaste vrijwilligers. De inloopochtenden voor hulp en advies zijn op dinsdag en donderdag.

Tevens bieden wij voor het seizoen september alle cursisten en deelnemers van geplande inloopspreekuren, een cadeaubon voor een gratis lidmaatschap van Seniorweb aan. Dit lidmaatschap loopt tot eind 2018 en stopt zonder tegenbericht automatisch. Wilt ook u uw kennis verruimen, of kent u iemand in uw omgeving, dan is onze open dag een prima gelegenheid u te laten informeren. U bent welkom in De Gaanderij van de SWOA, Driemondplein 1, Elderveld.

Meer informatie over Medi@trefpunt Arnhem-Zuid wordt gegeven door heer J.Verhoeven, 026 3231068; www.mediatrefpuntarnhem-zuid.nl.