Afbeelding

Control alt delete,

theater over de controle verliezen

ARNHEM - Indigo en de Firma Zorgbehang organiseren op donderdag 9 november in theater Het Hof de theatervoorstelling ‘Control alt delete’ over dwang en de angst controle te verliezen.

Toch nog even nagaan of je het gas hebt uitgedraaid of de auto op slot hebt gedaan. Niemand laat graag de controle varen. Maar wat als je je gekooid voelt door de angst de controle te verliezen? Wat als rituelen en alsmaar controleren jou houvast en rust geven? Wanneer is dat gewoon een eigenaardigheidje en wanneer is dat een stoorzender?

Indigo en Theatergroep De Firma Zorgbehang organiseren samen de voorstelling 'Control alt delete'. In deze indrukwekkende en beeldende theatervoorstelling over dwang wisselen absurde en realistische scènes elkaar af en wordt het publiek meegenomen in de wereld van iemand met een dwangstoornis. Wat betekent het om een dwangstoornis te hebben? Hoe is het voor de omgeving om je geliefde de grip te zien verliezen?

De voorstelling is voor iedereen van vijftien jaar en ouder die meer wil weten over angst en dwang. Na de voorstelling is er een interactieve nabespreking. Bezoekers kunnen vragen stellen aan de spelers en ervaringen uitwisselen over het leven met en zonder dwang. Alle bezoekers krijgen een kleine attentie mee.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 9 november van 19.30 tot 21.30 uur bij Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58 in Arnhem. Deelname kost vijf euro (de voorstelling is gratis voor kinderen (-15) en mensen met een minimum inkomen). Zich aanmelden kan bij Indigo via 026 3124483 of info@indigogelderland.nl.