Afbeelding

ETS-bijbelcursus van start in Arnhem

ARNHEM - Op 10 september begint in Arnhem het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College.

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor bijbelonderwijs in Nederland, biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 1000 cursisten deze cursus.

De bijbelcursus helpt mensen de bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdgedachten van elk bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle bijbelboeken aan bod komen. Meestal wordt per les één bijbelboek behandeld.

Ook in Arnhem verzorgt de ETS een cursus. De lessen vinden plaats op de tweede zaterdag van de maand, van 9:30 tot 15:00 uur op de volgende locatie: Baptistengemeente Arnhem-Centrum, Willem van Kleeflaan 6. De lessen worden verzorgd door de docenten Hans Alblas (Oude Testament) en Jos Strengholt (Nieuwe Testament).Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zie voor meer informatie over de cursus de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/ETS.html. Indien u vragen heeft over de cursus, neemt u dan gerust contact op met de ETS (info@ets-cursus.nl).