Afbeelding
Foto:

Kinderkledingbeurs Rijkerswoerd

ARNHEM - Op zaterdag 16 september van 13:00 - 15:00 uur is er weer een tweedehands kinderkledingbeurs in activiteitencentrum Rijkerswoerd aan de Mr. P.S. Gerbrandysingel 45. De toegang is gratis.

Er is kinderkleding waaronder merkkleding te koop van maat 74 - 182 voor het herfst- en winterseizoen. Daarnaast zijn er ook verkleedkleren, (winter)sportkleding, schoenen en -laarzen te koop en winterse accessoires zoals mutsen, dassen en handschoenen.

Degenen die hun overtollige (winter)kinderkleding willen verkopen, kunnen zich in persoon aanmelden op donderdag 7 of maandag 11 september tussen 19:30 en 20:00 uur in activiteitencentrum Rijkerswoerd. Aanmelden kost twee euro vijftig en daarnaast houdt de organisatie tien procent van de verkoopprijs in voor zaalhuur en dergelijke. De spullen voor de verkoop dienen schoon, gewassen en onbeschadigd te zijn.

Een groep moeders uit de wijk Rijkerswoerd organiseert al jaren deze beurs, die één van de grotere kinderkledingbeurzen in Arnhem is. De vrijwilligers leggen alle kleding op maat en kledingsoort bij elkaar, waardoor bezoekers het grote aanbod goed kunnen overzien. De kinderkledingbeurs is een uitgelezen kans om voor weinig geld de garderobe van uw kinderen uit te breiden.

Bezoekers worden verzocht om zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Parkeren bij winkelcentrum Rijkerswoerd (5 minuten lopen) kan ook. Dit om parkeeroverlast voor de buurt te voorkomen.

Alle spelregels en data staan op http://tweedehandsbeurzen.wordpress.com.