Afbeelding
Foto:

Een dierbare verzorgen na een overlijden is belangrijk voor de verwerking

ARNHEM - Na een overlijden van een dierbare wordt over het algemeen direct, indien deze aanwezig is, de verzekeraar gebeld om een overlijden te melden. Vaak is er geen of weinig tijd om samen met nabestaanden de laatste verzorging te doen op de plaats van overlijden.

Het meehelpen bij deze laatste verzorging helpt bij het verwerken van het verlies. Sociale Uitvaartzorg Nederland werkt samen met Claudia van der Paard als het gaat om de laatste verzorging. "De laatste verzorging doe ik het liefst samen met of in aanwezigheid van de nabestaanden, de tijd nemen en er voor hen zijn vind ik hier in heel erg belangrijk", aldus Claudia. "Mijn werk is pas goed als de nabestaanden tevreden zijn."

Na een overlijden dient de huisarts direct ingelicht te worden om te schouwen. Dat is het vaststellen van de dood. Na het bezoek van de arts heeft u alle tijd om samen met uw dierbare te zijn en om dan ook de laatste verzorging te doen, maar ook dan kan Sociale Uitvaartzorg Nederland u alvast de eerste zorgen uit handen nemen.

Sociale Uitvaartzorg Nederland verzorgt op persoonlijke en respectvolle wijze een betaalbare uitvaart.

Voor meer informatie, een vrijblijvende persoonlijke kennismaking of het melden van een overlijden kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen via nummer: 085 0608988 of bezoek onze website: www.socialeuitvaartzorg.nl.