Afbeelding

Topschaatsers Team JustLease.nl stappen in hybride Toyota's

ARNHEM - Toyota importeur Louwman & Parqui heeft aan alle schaatsers van de Nederlandse schaatsploeg team JustLease.nl een nieuwe Toyota overhandigd, onder wie olympisch kampioene Ireen Wüst. Zij kiest voor de Toyota RAV4 Hybrid. Rijk de Jager, vestigingsmanager van Louwman Arnhem, kreeg de eer om de auto's van Toyota af te leveren.

Ireen Wüst: "De auto rijdt erg prettig en ik vind het een mooi model. Ik kan mijn spullen erg gemakkelijk in mee nemen; zelfs mijn fiets past er goed in. Het plezierige aan mijn hybride Toyota is dat ik deze zelf nooit hoef op te laden omdat de auto dat zelf doet en het is natuurlijk beter voor het milieu."

Ireen Wüst mocht haar gloednieuwe RAV4 Hybrid in ontvangst nemen bij Sportcentrum Papendal. Andere leden van het schaatsteam waaronder Europees kampioen allround Jan Blokhuijsen en Coach Rutger Tijssen namen de C-HR Hybrid en de Yaris Hybrid in ontvangst.

De auto is een belangrijk onderdeel voor de atleten, aldus Paul Wassenaar, manager bij JustLease. De sporters rijden veel kilometers voor trainingen en wedstrijden en de auto is dan ook een belangrijk rustpunt in het dagelijkse patroon van de sporters.


Louwman Arnhem; Meander 123, 6825 MB Arnhem; 026 - 364 4655