erevoorzitter, koningspaar en jubilarissen
erevoorzitter, koningspaar en jubilarissen Foto: Alexander Janssen

Nieuwjaarsbijeenkomst Schuttersgenootschap OEV

Foto: Alexander Janssen

MILLINGEN - Op 7 januari werden de jubilarissen van OEV gehuldigd tijdens de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst. De Dreuge Tent stroomde rond de klok van twee uur lekker vol waarna onze voorzitter alle aanwezig welkom heette.

Een speciaal woord van welkom was er voor de erevoorzitter Rein Driessen en het keizer- en koningspaar Herman & Ria en Joop & René. Vervolgens werd de feestvlag van OEV uitgereikt aan alle aanwezige ex-koningen, die niet aanwezig konden zijn tijdens het jubileumfeest. Met een korte terugblik op 2017, maar vooral kijkend naar de toekomst brachten alle aanwezigen een toost uit op het nieuwe schuttersjaar.

Koning Joop onthulde zijn koningspaar-portret en plaatste deze aan het einde van de lange eregalerij in het clubgebouw. De voorzitter ging nu over tot het huldigen van de jubilarissen. Ronnie Janssen werd gehuldigd voor zijn 25 jaar lidmaatschap, net als Theo van Haaren. Berry Maayen en Willie van Ophuizen voor hun 40-jarig en Kees Gerritsen voor zijn 50-jarig lidmaatschap. (Wim Brouwer, 25 jaar en Bennie van de Bos 50 jaar konden niet aanwezig zijn). Nu kon het feest beginnen met feestdj Mark, gewoon lekker gezellige muziek. OEV is het nieuwe jaar goed begonnen met een fantastische middag.