Foto: Peter Hendriks
Foto: Peter Hendriks

Speelplaatsen 't Vossenhol officieel geopend

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK – De twee heringerichte speelplaatsen van basisschool 't Vossenhol aan de Van Ruysdaelweg in Groesbeek zijn vrijdagmiddag officieel geopend.

De opening werd verricht door Ruth van Langen, de locatie directeur van ´t Vossenhol. De opening vond plaats op het 'Kleuterplein' in het bijzijn van de 235 leerlingen en diverse ouders en niet te vergeten een gedeelte van de sponsoren die de herinrichting van de twee speelplaatsen mogelijk hebben gemaakt.

Ondanks dat de geheel vernieuwde speelplaatsen al enige tijd dienst hebben gedaan waren ze nog niet officieel geopend. De dank ging uit naar de ruim twintig sponsoren die allemaal een certificaat van dank hebben gekregen en diverse ouders van kinderen die ook een bijdrage hadden geleverd aan het tot stand komen van deze prachtige speelplaatsen, aldus Ruth van Langen. Aan de bijdrage van de ouders was een actie aan verbonden te weten de verloting van een paar voetbal- en handschoenen, die Jasper Cillessen ter beschikking had gesteld. De gesigneerde voetbalschoenen werden gewonnen door Naud Schoonenberg, terwijl de handschoenen werden gewonnen door Jim Leenders. Voordat enkele luchtballen het luchtruim hadden gekozen had Ruth nog een belangrijke mededeling. De actie van Jantje Beton had een bedrag opgebracht voor 't Vossenhol van 2.086,50 euro, waarvoor zij de jeugdige verkoper(ster)s hartelijk dankte.