Geslaagde oudejaarsactiviteit

van Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Op donderdagavond 28 december was het een sportieve en gezellige drukte in sporthal Heuvelland. Handbalvereniging Groesbeeks Glorie organiseerde haar jaarlijks terugkerende oudejaarsactiviteit.

De avond begon met een activiteit voor de H- en F-jeugd. In een sportief spellencircuit volbrachten de handbal kids, samen met broertjes en zusjes, verschillende handbalspelletjes. Verdeeld over meerdere teams vermaakten de dertig aanwezige talentjes zich prima. Daarnaar was het de beurt aan de E- en C-jeugd om het in een echte handbalwedstrijd op te nemen tegen papa, mama, broertjes of zusjes. Er werd door iedereen zeer fanatiek gespeeld en voor elk doelpunt gestreden.

Het publiek op de tribune heeft zich prima vermaakt en genoten van het handbalspel. De avond werd afgesloten door de A-jeugd en de seniorenteams, die streden om de winst in de befaamde partnerwedstrijden waarbij sportiviteit, fanatisme en gezelligheid hand in hand gingen. Na het sportieve gedeelte was het tijd om in de kantine van sporthal Heuvelland te proosten met elkaar op het oude jaar en op het jaar dat voor ons ligt. Handbalvereniging Groesbeeks Glorie kijkt terug op een zeer geslaagde activiteit.