Schrijfavond voor Amnesty International in Groesbeek

GROESBEEK - Op dinsdag 23 januari worden in de bibliotheek van Groesbeek vanaf 19.00 uur brieven geschreven voor de maandelijkse schrijfacties van Amnesty.

Er liggen op die avond voorbeeldbrieven klaar en er zijn leden van de schrijfgroep voor Amnesty aanwezig. Iedereen is welkom om mee te komen schrijven. De brieven worden verstuurd naar de regeringsleiders van landen die het met de Rechten van de Mens niet zo nauw nemen. Meer info te verkrijgen via 024 3972786 / 3972362.

Donderdag

bingo in Groesbeek

GROESBEEK – Iedere donderdagavond wordt er bingo gespeeld in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

De hoofdprijs is wekelijks 250 euro, terwijl de jackpot kan oplopen tot wel 400 euro. Dat is het maximale bedrag dat in de jackpot mag zitten. Als die met dat bedrag niet sneuvelt, worden er vier extra rondes gespeeld van ieder 100 euro. De opbrengst van deze bingoavonden komt ten goede aan zes verenigingen. De zaal van De Mallemolen gaat iedere donderdagavond om 19.00 uur open; de bingo begint om 20.00 uur.

Receptie voor Prins Ummenie d'n 58ste

GROESBEEK - Nu de feestdagen weer achter de rug zijn maakt carnavalsvereniging Net Aecht zich op voor de vele carnavalsactiviteiten de komende weken met als hoogtepunt de optocht door het Keulen van Gelderland op zondag 12 februari.

Voor het zover is, krijgt Prins Ummenie d'n 58ste Hennie Albers een receptie aangeboden waarop iedereen de prins en zijn hofstaat kan komen feliciteren. Op zondag 7 januari is iedereen van 14.00 tot 17.30 uur welkom in partycentrum De Linde in Groesbeek.