Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Meet Chariti trakteert bewoners van Het Hofke met oliebollen

Foto: Peter Hendriks

BEEK – Meet Chariti trakteert bewoners van Hetet Hofke met oliebollen. Als vervolg op de kerstkaartenactie van 'Gelderland Helpt', waar de non-profit-organisatie Meet Charity een groot aantal kerstkaarten voor eenzame ouderen heeft gedoneerd met de boodschap: Samen zijn = een glimlach, Samen zijn = gezelligheid en Samen zijn = even niet meer zo alleen.

Omdat er ook kaarten naar 't Hofke verstuurd werden is besloten daar een gezellige middag te gaan houden met de nodige oliebollen.
Met deze boodschap heeft Meet Chariti zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan de bewoners van verzorgingstehuis 't Hofke. Daar is zaterdagmiddag met bewoners en personeel alvast het nieuwe jaar ingeluid onder het genot van een drankje en uiteraard ontbraken de oliebollen van Meet Chariti daarbij niet. De bewoners werden van drankjes voorzien door ober Henk Burgers die in zijn jacquet voorzien van de koninklijke onderscheidingsspeld. Het werd een gezellige middag waarbij afscheid werd genomen van 2017.
Meet Chariti zet zich in voor minder bedeelden ( dak- en thuislozen, arme gezinnen/ alleenstaanden) en eenzame ouderen in Gelderland.