Het Bewegend Brein

GROESBEEK - Veel onderzoeken wijzen uit dat in beweging blijven goed is voor je brein, ook als je geheugen je een beetje in de steek laat. Is dit ook voor jou of voor jouw partner van toepassing? Kom dan samen met jouw partner/mantelzorger sporten vanaf 11 januari op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in sporthal Heuvelland in de speciale groep 'Het Bewegende Brein'.

Het zal je maar gebeuren dat jouw geheugen je in de steek laat op sommige momenten. Je wel van sporten/bewegen houdt maar de spelregels of patronen in de oefenstof of spel jou in verwarring brengen. Dan is deze beweeggroep het Het Bewegende Brein misschien wel een uitdaging. Immers is meer en gezellig bewegen altijd goed voor de doorbloeding van de hersenen. De inhoud van de les wordt bepaald door de deelnemers en zal veelal gericht zijn op: conditie, kracht, oriƫntatie en balans. Dit in een gezellige setting om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en te participeren in jouw eigen dorp.

Ook voor partners/mantelzorger een perfect moment om zelf ook iets aan de conditie te doen. Na afloop is er ruimte voor koffie/thee en een gesprek met elkaar. Er zijn altijd twee geschoolde docenten aanwezig die speciaal de scholing bewegen met dementie hebben gevolgd. De eerste vier lessen zijn voor beide gratis! Meedoen of inlichtingen bel 06 13260571. Opgeven kan ook via het aanmeldformulier op de website www.kwiekactieveleefstijl.nl.