Voedselbank Groesbeek

zoekt vrijwilligers

GROESBEEK - Bij de Voedselbank Groesbeek werken ongeveer 70 vrijwilligers. Iedereen heeft zijn eigen taak, vanuit verschillende motieven en achtergronden. Het doel dat ons bindt, is dat wij ons willen inzetten voor mensen die onder het bijstandsniveau leven.

Er wordt hard gewerkt om de deelnemers wekelijks een gratis voedselpakket te kunnen geven. Om dit te kunnen realiseren, zorgen de vrijwilligers iedere week opnieuw voor de werving van voedsel, logistieke stromen, opslag en registratie, koelketenbewaking, deelnemersadministratie en alles wat er komt kijken om wekelijks een voedselpakket te kunnen uitreiken aan alle klanten.

"Wij geven wekelijks zo’n 75 levensmiddelen pakketten uit aan gezinnen die onder het bestaansminimum leven. Voor het samenstellen en uitgeven van de pakketten zoeken wij voor ons uitgiftepunt in Groesbeek twee vrijwilligers. Wat vragen wij: je werkt eens per twee weken een vrijdagochtend van 9:30 tot 13:00 uur. Cliëntgerichtheid, saamhorigheid, betrokkenheid en het hart op de juiste plaats hebben zijn een vereiste.

Het is goed om te weten dat wij onder toezicht staan van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit) en dat wij ons dus houden aan de regels en richtlijnen van die organisatie. Heb je belangstelling voor dit mooie vrijwilligerswerk neem dan contact op via:
info@voedselbankgroesbeek.nl of telefonisch op 06 38068767."