De Kèls komen naar de Ooij

OOIJ - De belangstelling voor De Kèls was zo groot, dat niet iedereen, die dat graag wilde in november het 10-jarig jubileumfeest en de cd-presentatie kon meevieren. De zaal was immers binnen drie dagen al uitverkocht.

Meteen hebben De Kèls beloofd om hun vele en trouwe fans uit De Duffelt op korte termijn de mogelijkheid te bieden om dit jubileumfeest ook mee te maken. Terstond is er voortvarend gezocht naar een datum op korte termijn en een naar een gepaste locatie. Beide waren snel gevonden: zondag 14 januari in Dorpshuis De Sprong in de Ooij. Het feestelijk optreden begint om 14:00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Het programma bevat alle liedjes van hun nieuwe cd plus nog vele andere mooie liedjes en extra's, want ook op deze zondag krijgt het optreden dat feestelijke tintje van het tienjarige jubileum. Dus ook enkele regionale kanjers uit de gemeente Berg en Dal zullen zich ten beste geven.

De nieuwe cd is in november al in de verkoop gegaan en zal ook op 14 januari in De Sprong te koop zijn. Hoewel de verkoop voorspoedig verloopt, zijn er nog toegangskaarten zijn te verkrijgen via de leden van De Kèls en bij Dorpshuis De Sprong.