Schlagerfestival bij De Deurdouwers

BERG EN DAL / MILLINGEN - Op vrijdag 12 januari organiseert De Deurdouwers het Schlagerfestival. En zeker niet voor de eerste keer. Al jaren in begin van januari, net als de oliebollen wat verteerd zijn, is het tijd voor een leuk muziekfestijn. Een gezellige muzikale avond met leuke liedjes vol zelf geschreven teksten en met een hele grote enorme knipoog, de lokale carnavalskrakers. Vooral de humor staat bovenaan bij de deelnemers uit de directe regio en onze mooie gemeente Berg en Dal.

Daar het aantal deelnemers aan het schlagerfestival iets lager is dan verwacht, zullen we deze avond aanvullen met een karaoke en een open podium. Dus heb je de stille drang om de avond op zijn kop te zetten; meld je dan gerust aan! Kan niet gek genoeg zijn; natuurlijk moet het wel carnavalesk zijn.

Maar er zijn ook leuke prijzen te winnen voor het leukste, grappigste of mooiste nummer of optreden. Ze zullen er echt voor gaan om één van prijzen in de wacht te slepen en de zaal op hun hand te krijgen. Stil zijn hoeft het publiek niet. Integendeel, want meezingen, swingen en sjoenkelen is toegestaan en zelfs helemaal gratis. Mocht je niet kunnen meezingen met de lokale schlagers en ben je een beetje bevreesd dat je de teksten van de gezongen schlagers nog niet kent: boekjes zullen in de zaal verkrijgbaar zijn. Maar lekker anoniem meezingen in de zaal en feesten met bekende knallers uit de feestmuziek kan natuurlijk ook met hulp van Tom Meuwese. Deze rasartiest uit Nijmegen heeft zijn vak er van gemaakt om mensen te entertainen, en hoe. De hele avond live muziek! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde avond, die wil je niet missen.

"We beginnen om 20:00 uur in de zaal van Hotel Millings Centrum en de entree is gratis. Maar de deur is al eerder open dus kom gerust even kijken en meegenieten met Prins Wielie de Fluitende Dolle Draaier, Pages Sadé en Nikki en de rest van De Deurdouwers. Ook hopen wij natuurlijk dat alle hoogheden uit de gemeente Berg en Dal en ver daar buiten aanwezig zullen zijn. Het feest kan beginnen… want ook jullie komen toch binnen?"