Afbeelding
Foto:

Muziekvoorstelling 'Hoor'ns!' in De Hien

DODEWAARD - Op vrijdag 15 december hebben de groepen 5 en 6 van basisschool De Hien kunnen genieten van de voorstelling 'Hoor'ns!'.

'Hoor'ns!' is een interactieve muziekvoorstelling uitgevoerd door Connie Wegbrans en Christa Cornelissen (twee muziekdocenten/hoornistes). Aan de hand van muziek, beeld, geluid en theater werd de hele ontwikkeling van de hoorn uitgelegd. De kinderen hoefden niet stil te zitten en mochten uiteindelijk zelf ook een toontje blazen.

Deze voorstelling werd aangeboden door Christelijke muziekvereniging Amicitia uit Dodewaard. Kinderen die naar aanleiding van de voorstelling enthousiast zijn geworden en een instrument willen leren bespelen kunnen bij Amicitia vanaf januari een serie van tien zeer voordelige proeflessen volgen. Dit kan op de hoorn of een ander blaasinstrument, zoals de trompet, bugel of bariton. Ook kinderen die niet bij de voorstelling aanwezig waren kunnen zich aanmelden.

Info te verkrijgen bij de leerlingcoördinator muziekvereniging Amicitia Esther Bremer: 06 11703149 en docente Connie Wegbrans: 026 4742774.