SVHA MO13-1 kampioen!?
SVHA MO13-1 kampioen!? Foto: nb

SVHA MO13-1 kampioen

HERVELD - Zaterdag 16 december is SVHA MO13-1 kampioen geworden in de tweede klasse.

SVHA - DVOL, tjonge jonge wat een spannende wedstrijd. In gedachten was SVHA al kampioen, maar met het voetballen wilde het in de eerste helft niet echt lukken. Zenuwen begonnen op te spelen en SVHA bleef steken op het middenveld en kon geen goede aanval opzetten. De tegenstander kon door de verdediging heen breken en scoorde 0-1. Hier had SVHA niet op gerekend en de teleurstelling was dan ook groot, zou het dan toch niet lukken?

De supporters gingen door de achterstand nog harder juichen en geloofden nog steeds in de overwinning. Fakkels werden aangestoken en de spandoek 'never ever give up' werd opgehangen, maar helaas SVHA ging met 0-1 teleurgesteld naar de kleedkamer. Tijdens de rust zijn de meiden toegesproken en de tweede helft begon een stuk beter. De eerste aanval van SVHA kwam al na een paar minuten en SVHA kwam gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker, maar het verlossende schot liet nog op zich wachten.

Ggooaalll, de zo belangrijke gelijkmaker is gemaakt! Ongelooflijk wat een doelpunt. SVHA is bij een gelijkspel kampioen! De winst hangt in de lucht en de meiden komen meer en meer aan voetballen toe, en jawel... het is 2-1. Fantastisch! De ontlading is groot en het kampioenschap is bijna binnen. Nog een paar spannende minuten tot het eindsignaal en het feest kan beginnen. Daar is het lang verwachtte fluitsignaal, SVHA MO13-1 is kampioen!

Het bestuur en de technische commissie van SVHA zijn ontzettend trots op deze prestatie en feliciteerden de spelers en staf van SVHA MO13-1.