Con Amore gaat de brug over

NIJMEGEN - Muziekvereniging Con Amore uit Oosterhout zal op zondag 28 januari zangeres Micheline Van Hautem begeleiden tijdens haar Brel & Brass concert in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen.

Zoals de naam al doet vermoeden, vertolkt Micheline Van Hautem nummers van Jacques Brel. In deze bijzondere concerttour doet Micheline vele theater- en concertzalen aan in binnen- en buitenland. Bij elk optreden wordt zij begeleid door een ander lokaal orkest. Op zondag 28 januari is de eer aan muziekvereniging Con Amore. Een geweldig muzikaal avontuur! Dirigent Jos Jansen is haar vaste speciale gast en vergezelt haar als solist op zijn bastrombone tijdens deze tour.

Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een harmonie? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline je overrompelen. Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koper- en houtblazers tegelijk overweldigend en intiem kan zijn.

De mooiste, maar niet per sé de bekendste liedjes van de Belgische chansonnier worden ten gehore gebracht in een speciaal voor Brel & Brass geschreven arrangement. Een prachtige ode aan Jacques Brel. "We weten zeker dat Brel & Brass een onvergetelijke happening wordt en zien u graag op zondag 28 januari in het Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen."
Zie voor meer informatie en kaartverkoop: www.conamore-oosterhout.nl; www.brelandbrass.com; www.stadsschouwburgendevereeniging.nl; www.koperen-kees.com.