(Foto Wilko Wittenberg)
(Foto Wilko Wittenberg) Foto:

Dikkenberg Tweewielers opent nieuwe

winkel in Herveld met 'buitengevoel'

HERVELD - Na maandenlang hard werken en de krachten verdelen tussen het werk in de huidige winkel/werkplaats en het opknappen van het nieuwe pand was het dan eindelijk zover. Op vrijdag 15 december heeft Dikkenberg Tweewielers Herveld de deuren officieel geopend van de nieuwe winkel/werkplaats.

Het pand aan de Hoofdstraat 136A, waar achter de afgeplakte ramen, al heel lang hard gewerkt werd is eigenlijk de 'Lekkernij' gebleven: nu kunt u 'verlekkerd' kijken naar heel veel mooie nieuwe en 2e hands fietsen! De ambitieuze ondernemers Jos en Nelis waren het oude pand ontgroeid en zagen kans om deze unieke locatie in Herveld te betrekken.

Het pand biedt hen meer mogelijkheden; een grotere werkplaats en winkel maar ook meer plek om met de klant om tafel te gaan. Kom dus gerust een keer binnen kijken naar het nieuwe onderkomen. Bij Dikkenberg Tweewielers zijn heel veel merken fietsen te vinden 'onder één dak': van kinderfietsen, 'gewone' fietsen; fietsen met ondersteuning; oma/opa fietsen. Op 29 december hebben ze zelfs vanaf 15.00 uur de Stromer St5 in de showroom, de primeur voor midden Nederland! Dit nieuwe model (E-bike) is pas vanaf juni leverbaar. Kortom: een winkel voor elk wat wils! Het team van Dikkenberg Herveld leidt u graag rond in de prachtige winkel.