Filmavond bij Herberg De Aandacht

HETEREN - Donderdag 14 december om 19.30 uur draait de film 'Il Vangelo secondo Matteo' bij Herberg De Aandacht.

Dit meesterwerk van Pier Paolo Pasolini wordt wel beschouwd als de beste Jezusfilm ooit, vooral omdat het de tekst van het Matteüsevangelie op de voet volgt. In een eenvoudige, pure en poëtische stijl wordt Jezus voorgesteld als een vriend van de armen, sociaal bewogen en met een boodschap die voor velen schokkend is.

Inleiding en nagesprek onder leiding van Patrick Chatelion Counet. Deelname inclusief kop koffie en thee kost vier euro. Vooraf aanmelden is gewenst. Eten is om 18.00 uur voor 5 euro (ook vooraf aanmelden bij Corina Vos 06 20544726.

Hulp nodig bij uw administratie?

NEDER-BETUWE - Laat formulieren, aanvragen voor toeslagen of een brief die u niet begrijpt niet liggen! Inwoners van Neder-Betuwe kunnen terecht bij een aantal vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom over zaken op het gebied van financiën.

De locatie is het gemeentehuis aan de Burgemeester Lodderstraat 20 in Opheusden. Dit jaar is het financieel spreekuur nog op 21 december van 18:00-19:30 uur in het gemeentehuis in Opheusden. In 2018 is er iedere maand in de oneven weken een financieel spreekuur. "Heeft u hulp nodig en twijfelt u of u terecht kunt bij het financieel spreekuur? Neem dan contact op met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom. Telefoonnummer 06 33421037."