Welkom aan tafel

in Ons Dorpshuis

KESTEREN - De speciale kerstmaaltijd van Welkom aan Tafel in Kesteren is niet op dinsdag 12 december, zoals afgelopen week gemeld, maar zoals gebruikelijk op de tweede donderdag van de maand.

Dat wil zeggen dat de maaltijd is op donderdag 14 december om 11.30 uur in Ons Dorpshuis in Kesteren.

Kerstconcert in Huis van Dodewaard

DODEWAARD - Donderdag 14 december speelt muziekvereniging Kunst na Arbeid kerstliedjes in het Huis van Dodewaard (Steegakker).

Het concert begint om 19.30 uur, maar men kan al vanaf 19.00 uur binnen lopen. Deze keer speelt het jongste jeugd ook een aantal kerstliederen. Kom naar het Huis van Dodewaard. Toegang is gratis.

Spreekuur HVOB

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen." Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand.

Licht in

donkere dagen!

ANDELST - De donkere dagen rondom kerst staan weer voor deur. Ben jij ook op zoek naar een lichtpunt in deze koude wereld? Kom dan naar de kerstbijeenkomst op vrijdag 22 december in de kerk van Andelst.

Tijdens deze korte bijeenkomst vertelt Victor van der Meer hoe kerst uw of jouw leven kan oplichten. Daarnaast wordt er muziek gemaakt en worden er verschillende bekende kerstliedjes gezongen. Nieuwsgierig naar dit Licht? Jullie zijn welkom aan de Kerkstraat 22 in Andelst. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en duurt een uurtje, vervolgens is er gelegenheid voor een lekkere bak koffie, thee of chocomel. Moeilijk ter been? Laat het ons weten, dan halen we u op! Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen via evangelisatie.andelst@gmail.com of telefonisch op 06 28176196.

Kees Timmer de beste snoekvisser

DODEWAARD - In Dodewaard zijn de jaarlijkse snoekwedstrijden weer afgerond. Ook dit jaar werd er weer hard gestreden om de eer.

Net al vorig jaar is het Kees Timmer gelukt om het grootste gewicht aan snoek binnen te halen. Met liefst 24,5 pond is hij de ongeslagen kampioen. Kees werd ook dit jaar op de hielen gezeten de heer Van Zetten die net als vorig jaar ook weer hoog wist te eindigen en met 21,5 pond de tweede plaats bemachtigde. De derde plaats is met 8 pond gegaan naar de heer Remmerden. Natuurlijk werd er nog onder het genot van een hapje en een drankje wat tips uitgewisseld zodat er weer hard getraind kan worden om Kees volgend jaar van zijn troon te stoten.