Snertwandeling Hemmen

op derde kerstdag

HEMMEN - Ook dit jaar organiseert Wandelgroep Hemmen op de dag na Kkerst (27/12) een wandeltocht met na afloop een kom snert.

Hierbij zijn ook niet-leden (m/v) van de wandelgroep van harte welkom! Een mooie gelegenheid om elkaar en andere wandelaars te ontmoeten. "We wandelen als groep en er kan gekozen worden tussen twee afstanden. De 5 km-groep loopt in gewoon rustig wandeltempo en de meer ervaren wandelaar kan kiezen voor een pittiger tempo over een afstand van 8 km. Beide routes voeren over het mooie landgoed en met een beetje geluk in winterse sfeer.

Bij terugkomst wacht ons eerst een bekertje warme glühwein rond het gezellige kampvuur buiten waarna we in de bovenzaal van de Pannenkoekenboerderij kunnen genieten van de verse erwtensoep met brood en desgewenst kunnen na-tafelen."

De start is om 15.00 uur op de parkeerplaats bij Pannenkoekenboerderij Aan De Linge, Molenstraat 18 in Hemmen. Deelname kost 7.50 euro. Opgave gewenst in verband met reservering. Meer info en opgave: website www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck, 0488 454729.