Kerstmaaltijd op tweede kerstdag

OPHEUSDEN - Op tweede kerstdag willen we weer een maaltijd organiseren. Deze middag zal gevuld worden met een maaltijd, een korte meditatie en zang. En er is natuurlijk alle gelegenheid elkaar te ontmoeten.

"Wij nodigen hen uit (van jong tot oud), die behoefte hebben aan samenzijn op een dag als deze. Bent u dat? Meldt u zich dan tijdig aan. Geldt dit voor mensen uit uw buurt of kennissenkring? Nodig hen ook uit!" De zaal is geopend vanaf 12.45 uur. Het programma start om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur en vindt plaats in verenigingsgebouw Eltheto (Ooievaarstraat 2) in Opheusden.

"Neemt contact op met Catharina Hille (0488 442815), Hanneke Mauritz (06 15502913) of Erna Heenck (ernaheenck@hotmail.nl) voor meer informatie. Bij één van hen kunt u zich ook aanmelden (tot en met uiterlijk woensdag 20 december). Laat het vervoer geen probleem zijn. Wanneer u in uw directe omgeving niemand heeft, die u naar 'Eltheto' kan brengen, dan kunnen vrijwilligers u ophalen en/of thuisbrengen."

"Elk jaar opnieuw worden we verrast door de vele blijken van betrokkenheid. We hebben de hulp van vrijwilligers dan ook echt nodig: voor het koken, vervoer van en naar Eltheto en het helpen tijdens de maaltijd. Uw bijdrage, op welke manier dan ook, is weer welkom. Het belooft een mooie kerstmiddag te worden!"