Afbeelding
Foto:

Kerstmarkt Ingen: atijd 'n succes!

INGEN - Na het succes van de gezellige kerstmarkten van voorgaande jaren in Ingen, wordt deze dit jaar weer gehouden.

Op zaterdag 16 december is er een programma voor jong en oud op het gezellige kerkplein, met tal van activiteiten. Diverse standhouders, verenigingen en organisaties hebben zich aangemeld voor deze markt, waar u veel kramen kunt vinden met tal van producten.

Om een tip van de sluier op te lichten, de schaatsbaan voor de kinderen, een roofvogelshow waar men met de vogels op de foto kan, leden van de toneelvereniging De Rederijkers in Dickens' stijl. Een compleet horecaplein voor de verschillende versnaperingen, vuurpotten, de traditionele fruitkerstboom, en dit jaar een kersttrein om de bezoekers van en naar hun auto te vervoeren.

Er is parkeergelegenheid voldoende bij het voetbalveld van ISC en bij fruithandel Peters op De Brei, dit wordt met parkeerborden aangegeven. Tevens kunt u ook een bezoekje brengen aan de kerk. Tussen 15.00 en 20.00 uur wordt er in de kerk door diverse koren gezongen en er is ook een fototentoonstelling met oude foto's uit Ingen en omgeving.

In verenigingsgebouw 'De Gaard' is er voor de kinderen 's avonds een leuke disco, georganiseerd door ISC, en tijdens de markt kan de bezoeker hier een kopje koffie of thee nuttigen. Kortom: een gezellige kerstmarkt, tussen 14.00 en 21.00 uur op het Dr. A.R. Holplein in Ingen. Meer info staat op www.kerstmarktingen.nl.