Beeld: Daja Fotografie
Beeld: Daja Fotografie Daja Fotografie

In Kesteren: IJskoud de beste

Midwinter Moonlight Shopping Night

KESTEREN - De Pitpartners uit Kesteren houden hun derde Shopping Night. op vrijdag 15 december van 17-22 uur. Drie keer is scheepsrecht, en dat geldt zéker voor deze editie!

Een lampionnenoptocht, een speurtocht, demonstraties van sportclubs, kraampjes en winkels zijn geopend. De klapper van de avond is wel de opening van de allereerste kunstijsbaan die Kesteren ooit gehad heeft. Na het shoppen een rondje maken over de ijsbaan, het kan allemaal deze avond! “We willen ons als ondernemers presenteren aan een groot publiek. We hebben activiteiten voor jong en oud. Het is een uitje voor iedereen, ook voor bezoekers buiten Kesteren”, legt Esther Scherrenburg namens de Pitpartners uit.

De ondernemers zetten hun beste beentje voor en gaan hun bezoekers een ware beleving aanbieden. Dat varieert van een sfeervolle aankleding tot het uitdelen van goodies, speciale aanbiedingen of demonstraties. De speurtocht kan opgehaald worden bij Bij Mammaloe Baby- en Kinderkleding of Oud & Tiek.

De bezoekers kunnen in de Hoofdstraat genieten van de activiteiten, hapjes en drankjes. “Thuis eten hoeft niet, op de Midwinter Moonlight Shopping Night is volop te krijgen!” Terwijl men geniet zingt Gospelkoor One Way hen met hun gezang deze avond toe. De schaatsbaan blijft drie weken liggen, dus hopelijk zien de Pitpartners de bezoekers niet alleen tijdens de Shopping Night, maar ook zeker de weken daarna!