Sfeervolle entree Kerstmarkt. Foto: M.Heijnis
Sfeervolle entree Kerstmarkt. Foto: M.Heijnis

Heterense kerstmarkt

HETEREN - Ook dit jaar wordt de jaarlijkse kerstmarkt in en rondom Liefkenshoek gehouden. Er is de afgelopen maanden veel werk verzet door medewerkers van De Vloedschuurgemeente, de R.K. Parochie en het Heterense Zorgcentrum Liefkenshoek om te zorgen voor een geweldige gezamenlijke kersthappening.

Er zal opnieuw een grote diversiteit aan artikelen op de vele kramen en kraampjes te zien zijn. Beslist de moeite waard om langs te komen! Ook voor de kinderen is er weer van alles te doen:er komt een springkussen; er zijn lootjes te koop en de StoryKeepers zijn present om de kinderen te vermaken. Bij een gezellige kerstmarkt horen natuurlijk ook de nodige hapjes en drankjes. U kunt heerlijk genieten van koffie, thee en lekkers erbij. Bovendien is er warme soep, zijn er heerlijke stamppotten en zijn er chocomelk en Glühwein.

Behalve naast de overbekende Vloedschuuroliebollen zijn er weer warme broodjes met hamburgers en saté te koop. Om de stemming te verhogen is de kerstman wederom in hoogsteigen persoon aanwezig. En met de klanken van kerstmuziek zal de kerstsfeer compleet zijn! Al met al voldoende reden om zaterdag 16 december een kijkje te komen nemen in Heterens eigen fraaie en sfeervolle zorgcentrum. De deuren staan wagenwijd open tussen 11.00 en 15.00 uur.