Kerstbingo bij Uchta

IJZENDOORN - Donderdag 23 december wordt er in het clubhuis van voetbalvereniging Uchta weer een gezellige Bingoavond gehouden met interessante prijzen, die gericht zijn op de feestdagen.

Iedereen is welkom in het clubhuis op sportpark De Hoeken. De bingo begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur.

Kerstmaaltijd op tweede kerstdag

OPHEUSDEN - Op tweede kerstdag gaan we een maaltijd organiseren (voor inmiddels de zesde keer!). Deze middag zal gevuld worden met onder andere een maaltijd, een korte meditatie en zang. En er is natuurlijk alle gelegenheid elkaar te ontmoeten.

"Wij nodigen degenen uit (van jong tot oud), die behoefte hebben aan samenzijn op een dag als deze. Bent u dat? Meldt u zich dan tijdig aan. Geldt dit voor mensen uit uw buurt of kennissenkring? Nodig hen ook uit!" De zaal is geopend vanaf 12.45 uur. Het programma start om 13:00 en eindigt om 17:00 uur en vindt plaats in verenigingsgebouw 'Eltheto' (Ooievaarstraat 2) in Opheusden.

"Neem contact op met Catharina Hille (0488 442815), Hanneke Mauritz (06-15502913) of Erna Heenck (ernaheenck@hotmail.nl) voor meer informatie. Bij één van hen kunt u zich ook aanmelden (tot en met uiterlijk woensdag 20 december). Laat het vervoer geen probleem zijn. Wanneer u in uw directe omgeving niemand heeft, die u naar 'Eltheto' kan brengen, dan kunnen vrijwilligers u ophalen en/of thuisbrengen."

"Elk jaar opnieuw worden we verrast door de vele blijken van betrokkenheid. We hebben de hulp van vrijwilligers dan ook echt nodig: voor het koken, vervoer van en naar Eltheto en het helpen tijdens de maaltijd. Uw bijdrage, op welke manier dan ook, is weer welkom. Het belooft een mooie kerstmiddag te worden!"