Levende Kerststal in 2016. Foto: Kim van der Zwan
Levende Kerststal in 2016. Foto: Kim van der Zwan

Kerst op Landerij De Park

ELST - Landerij De Park is op 22 december weer helemaal in kerstsferen, compleet met grote kerstboom, muziek, feestelijke verlichting en brandende vuurkorven. Van 17.00 - 20.00 uur is iedereen welkom om mee te genieten van een gevarieerd programma met allerlei activiteiten.

In de kinderboerderij is een levende kerststal met ieder kwartier een korte voorstelling. Je kunt bij het vuur marshmellows roosteren, een selfie maken met de kerstman, een kerstlampje knutselen, naar een kerstverhaal luisteren of kleine kerstcadeautjes kopen.
En natuurlijk is er veel muziek: de koren Between Two Rivers uit Elst en het RK Dameskoor uit Valburg verzorgen verschillende optredens met mooie en zelf kan je met kinderen lekker meezingen met overbekende Nederlandse kerstliedjesbij de Kerst-Singalong.
Koud geworden? Bij Droom! De Landerij kun je tussendoor heerlijk opwarmen met glühwein, warme chocomel en er is heerlijke huisgemaakte erwtensoep.

De toegang is twee euro per volwassene (gepast geld is fijn!). Kinderen en Gelrepas-houders hebben gratis toegang. Landerij De Park is op De Park 12 in Elst. In verband met de verwachte drukte, wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk op de fiets te komen.