Afbeelding
Foto:

SNS 2017: We zijn er voor meer dan je geldzaken

Waterflessen, dieren in the picture & kerstwensen

ELST - Je loopt binnen bij je bank voor je geldzaken. Met een vraag over je hypotheek of rekening. Of om je gegevens te laten aanpassen. Maar loop ook 'ns binnen voor een luisterend oor en een kop koffie. Want bij de SNS Winkels in Arnhem-Zuid, Huissen en Elst vinden we dat het leven meer is dan alleen je geldzaken. Kijk maar eens naar onze 3 highlights van het afgelopen jaar.

1. Flesjes water tijdens Avondvierdaagse. "De Avondvierdaagse is hét wandelevenement voor kinderen. Veel van onze klantjes wandelden mee. Logisch dus dat ook wij erbij waren. Met de SNS Piazza voorzagen we dorstige wandelaartjes van flesjes water. Dat werd bijzonder gewaardeerd: de flesjes gingen er in rap tempo doorheen."

2. Ook aandacht voor dieren. "Een Dieren Zilvervloot hebben we (nog) niet. Toch dragen we ook de huisdieren van onze klanten een warm hart toe. Daarom organiseerden we op Dierendag een Facebookactie: Post je leukste huisdierenfoto en win! De eer én een smakelijk huisdierenpakket gingen naar de hond van Lydia en de kat van Christine. Hun reactie? 'Waf!' en 'miauw!' en de pakketten waren hap-slik-weg."

3. Persoonlijke boodschap. "Dit jaar stuurden we vele kaartjes naar onze klanten. Veel van hen kennen we namelijk bij naam. Komen ze bij ons binnen? Dan hebben we het niet alleen over de hypotheek of het spaargeld. Maar ook over hoe het écht met ze gaat. Zo weten we vaak of iemand gaat trouwen, geopereerd wordt of iets anders belangrijks meemaakt. Dat is een persoonlijke boodschap waard, vinden we."

Tot slot: de allerbeste kerstwensen. "De kerstgedachte zetten we net als vorig jaar ook dit jaar weer luister bij. Daarom kunnen onze klanten in de winkels een kerstwens in de boom hangen voor iemand die een hart onder de riem verdient. Heb je een zieke zus? Of zit een vriend in de put? Schrijf je wens voor haar of hem op een kaartje en hang 't in de boom. Hij of zij maakt dan kans op een luxe kerstpakket, met moois en lekkers van winkeliers uit de buurt. De actie loopt nog tot 21 december. De winnaars worden op 22 december bekendgemaakt. Wanneer kom je langs? Fijne feestdagen."