Sint, Piet en de Kerstvrouw
Sint, Piet en de Kerstvrouw Rens de Bot

Sint op bezoek bij Zonnebloem Heteren

HETEREN - ”Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht”, de gasten de Zonnebloem Heteren zongen het uit volle borst. De hilariteit was dan ook groot toen er een joho, joho roepende kerstvrouw binnenkwam.

Na nog een keer zingen kwamen Sint en Piet wel binnen. Het was het begin van een hele gezellige middag die in het teken stond van alle feesten die aan het eind van een jaar gevierd worden. Alle gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem moesten bij Sinterklaas komen en kregen na een persoonlijk woord een tas vol cadeautjes mee naar huis.

De Vloedschuur zag er feestelijk uit met alle Sinterklaas- en kerstversiering. En omdat ook al het oudejaar gevierd werd, waren er op het eind van de middag, na alle andere feestelijke lekkernijen, natuurlijk ook nog oliebollen. Het vuurwerk was eigenlijk het enige wat ontbrak. Een heel geslaagde middag die vraagt om herhaald te worden. Maar ja, de Zonnebloem Heteren kon dit doen door de geweldige actie van de Jumbo voor verenigingen van het afgelopen jaar, waardoor we wat ruimer in de centjes zaten. Het zit er dus even niet in om weer zo’n groot feest te organiseren. Maar wie weet is er wel een ander bedrijf in Heteren die de Zonnebloem graag wat extra’s toestopt, om daarmee iets leuks voor haar gasten te kunnen doen.