Citadel College steunt goede doel

NIJMEGEN - Vorig jaar vond op het Citadel College voor de eerste keer de grote Citadel Pub Quiz plaats om geld op te halen voor Serious Request en de vestiging van de school in Oeganda. Omdat het een gezellige en leuke avond was nodigen we iedereen dit jaar uit voor de grote Citadel Pub Quiz, part 2.

Op vrijdag 15 december wordt de aula van het Citadel College omgetoverd tot een pub en spelen we vanaf 19.30 uur stipt opnieuw een zinderende wedstrijd. Iedereen is welkom.

Het belooft een gezellige avond te worden, met veel quiz- en doevragen (van taal, sport, muziek en wetenschap tot vragen over de regio, foto- en puzzelopdrachten), waarbij je – onder het genot van een hapje en een drankje - in een strijd tegen andere teams kunt bepalen wie dit keer winnaar wordt van deze Citadel Pub Quiz.

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen en het maakt niet uit hoe het team is samengesteld (een team met verschillende specialiteiten, maakt natuurlijk meer kans). Het enige wat we vragen is 25 euro inschrijfgeld (of meer) per team voor het goede doel en natuurlijk enthousiasme en gezelligheid op de avond zelf. Je kunt je inschrijven via quiz@citadelcollege.nl tot uiterlijk zondag 10 december onder vermelding van je teamnaam en de namen van de deelnemers. Er is plek voor maximaal 40 teams. Wees er snel bij!