Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team had een ruime overwinning nodig in de strijd om het kampioenschap. TCB werd met 6-4 verslagen.

André Jansen en Lennard Springvloet Dubbeld wonnen ieder tweemaal en waren samen ook succesvol in het dubbelspel. Meriam Willemse scoorde eenmaal. Het vierde team verloor met 7-3 van Kracht & Vriendschap. Alaa Alsaaidi won keurig tweemaal en Anette Frederiks bleef eenmaal aan de goede kant van de score.

Team vijf zag de thuiswedstrijd tegen TCB met 7-3 verloren gaan. Bert Vennik begint steeds beter te spelen en won tweemaal. Het derde punt werd door Wilma Stap binnen geslagen. Bij de jeugd is het super spannend. Het eerste team deelde de punten met Bit.nl. Er had meer in gezeten, een paar partijen gingen nipt verloren. Bart en Daan Barends zagen goed spel met twee zeges beloond en Yoeri Liethof won eenmaal. HTTC staat nog steeds bovenaan, maar de voorsprong op Zevenaar is minimaal. Het tweede team kan het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. Tegen TVO werd de maximale score behaald. Niels Loeffen, Milan Roelofs en Bodhi Lindeboom gaven geen set cadeau, derhalve een 10-0 overwinning. A.s zaterdag kan de titel al binnen gehaald worden, vijf punten tegen TT Nijmegen is voldoende.