Spreekuur HVOB

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand."

Kerstmarkt Hemmen

HEMMEN - De Kerstmarkt in Hemmen is op zaterdag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de Kersmarkt treden twee koren op in de kerk om13.00 en 15.00 uur. De markt gratis te bezoeken, maar let wel op de tijdelijke wegomzettingen. Meer info via 0488 451002.

Gezellige bingo

in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond 4 december is er na de maaltijd weer een gezellige bingo in het ontmoetingscentrum de Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten.

"Heeft u een keer geen zin om te koken bent u van harte welkom bij deze maaltijd. Kosten abonnementhouders 7.50 euro en niet-abonnementhouders 10,00 euro. U hoeft u alleen even aan te melden. Er worden 2 x 3 rondes gespeeld met een kleine pauze er tussen. Om het ontmoetingscentrum in stand te kunnen houden hebben we de prijs van de bingokaart iets moeten verhogen. Deze kost nu voor abonnementhouders 3.50 en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief 1 kopje koffie. Heeft u bingo kunt u zelf een prijs uitzoeken, er is keuze genoeg. U kunt kiezen uit huishoudelijk, lekker, gezond verstandig en leuke hebbedingetjes, maar ook seizoensgebonden artikelen. Heeft u zin in een avondje gezelligheid bent u vanaf 18.30 uur welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding.

Oproep

BEMMEL - Wie heeft familie of vrienden die uit Bemmel, Elst, Huissen, Zetten, Gendt, Driel, Angeren, of andere plaatsen in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe, vertrokken zijn om het avontuur in het buitenland aan te gaan? En graag zijn/haar verhaal in de rubriek Betuwenaren in het Buitenland wil delen?

Stuur dan een mail rechtstreeks naar de auteur van de rubriek, Hans Schmeinck: hansschmeinck@gmail.com. Daarin vermelden: naam emigrant, leeftijd, geboorteplaats/voormalige woonplaats, land van bestemming en mailadres. En wie weet staat je familielid of vriend(in) binnenkort in Hét Gemeente Nieuws!