Foto: Dani Clipici samen met zijn vrouw Despina Clipici
Foto: Dani Clipici samen met zijn vrouw Despina Clipici Foto:

Autogarage Milan Auto's in Heteren

HETEREN - "We willen ons graag aan u voorstellen: mijn naam is Dani Clipici en samen met mijn vrouw Despina Clipici zijn we een autogarage begonnen Milan Auto's in Heteren."

"Ik heb twintig jaar ervaring in de autobranche en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en met de opening van ons autobedrijf werd een lang gekoesterde droom werkelijkheid. We zijn een RDW erkend allround autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw reparaties, onderhoud, Apk, airco service, banden service en nog veel meer. Daarnaast doen wij ook in- en verkoop van occasions. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en tevens in de avonduren op afspraak.

We hebben 4 november de officiƫle opening gehad en dat was een succes. Daarbij hadden we een leuke actie van tien procent korting op al uw reparaties, Apk en onderhoud aan uw auto. Deze actie loopt nog tot 31 december, dus kom gerust langs in onze garage in Heteren, ook als u gewoon een kijkje wilt komen nemen. De koffie staat voor u klaar.

Wij zijn zeer klantgericht en persoonlijk contact, service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs staan bij ons hoog in het vaandel. We werken met een van te voren opgegeven prijsopgave zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Tevens zijn wij op de hoogte van de jongste ontwikkelingen en dat blijven we door middel van het volgen van cursussen."

We hopen u te mogen verwelkomen in onze garage Milan Auto's, Poort van Midden Gelderland Groen 5b, Heteren; 06 43134454.