Afbeelding
Foto:

Samenwerking voor werkzoekenden

OVERBETUWE - De bibliotheken in gemeente Overbetuwe en het Leerwerkloket Midden Gelderland slaan de handen ineen om werkzoekenden betere kansen te bieden. Tijdens Walk&Talk, de netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in de bibliotheek, sluit het leerwerkloket aan voor een inloopspreekuur. Op 27 november op 10.00 uur in Bibliotheek Elst is het thema 'Kansen voor 40-plussers'.


Werkzoekenden die door middel van leren hun kansen willen vergroten, kunnen na de Walk&Talk-sessie bij het Leerwerkloket terecht. Direct volgend op de Walk&Talk-bijeenkomsten houdt Sandra Janssen, adviseur bij het Leerwerkloket een inloopspreekuur voor iedereen die iets wil weten over scholingsmogelijkheden of werk en scholing. In een oriƫnterend gesprek kijk je samen naar wat je zou willen, of dat mogelijk is en hoe je dat kan aanpakken.


De eerstvolgende Walk&Talk op 27 november in Bibliotheek Elst is speciaal voor 40-plussers. De arbeidsmarkt verandert en dat brengt kansen met zich mee voor deze groep. Frank Evers, raadslid voor het CDA in de gemeente Overbetuwe schetst een beeld van de actuele veranderingen en de mogelijkheden. Met stellingen, gedestilleerd uit recente artikelen, prikkelt hij de deelnemers om mee te denken. Meld je vooraf aan via elst@obgz.nl.

Meer Walk&Talk-bijeenkomsten zijn te vinden op www.obgz.nl/walk&talk. Het Leerwerkloket is aanwezig bij bijeenkomsten in Elst en Zetten.