Wilja KUiper
Wilja KUiper Foto: Leen Kuiper

Mindfulness vergroot onze weerbaarheid tegen stress

ZETTEN - Gratis mindfulness workshop in Zetten op dinsdagavond 12 december en dinsdagavond 19 december van 20:00 tot 21:30 uur voor iedereen die kennis wil maken met mindfulness.

De avond wordt verzorgd door de ervaren en gecertificeerde mindfulness trainer, Wilja Kuiper, op de Sleënburgsestraat 37 te Zetten. Graag opgeven via e-mail info@hierennu.one of mobiel 0630016329. Meer informatie kunt u vinden op www.hierennu.one.

Het leven met al zijn drukte aan kunnen, in de donkere dagen van het jaar je energie weer voelen, balans leren houden in de hectiek van ons leven. Dit zijn vaardigheden, die de beoefening van mindfulness ons brengt. Denk je te voelen dat je tegen een burn-out aan zit, dan gaat een mindfulness cursus je helpen om de balans in energie en geluk terug te vinden.

U kunt bij Wilja de achtweekse MBCT training volgen in groepsbijeenkomsten of in individuele sessies. Spreekt het u aan om te oefenen in mindful actief te zijn, dan kan dit tijdens de stiltewandelingen, georganiseerd door Wilja in samenwerking met Yvonne Onck van Wandelgroep Hemmen. Deze gaan bij voldoende aanmelding in december van start. Of u kiest voor mindful actief leren zijn tijdens de cursus mindful tuinieren die Wilja, als ervaren tuinarchitect en eigenaar van bureau Groen Ontwerp, ieder voorjaar geeft. Voor info www.groenontwerpkuiper.nl.