Sint klaar voor aftrap in Driel

DRIEL – Op zondag 19 november zal Sinterklaas zijn voet aan wal zetten in Driel. Sinterklaas en de pieten worden rond 14.00 uur verwacht bij het Sint Nicolaas pad in Driel.

Daarna zal Sinterklaas zijn weg vervolgen naar zalencentrum de Oldenburg voor de kindermiddag. Het programma van deze middag zal onder andere bestaan uit liedjes, spellen en er mag gedanst worden.

De vrijwilligers van Stichting de Sint KAN hebben er weer alles aan gedaan om een spectaculaire aftrap van het sinterklaasseizoen te organiseren. Zij hopen u dan ook te mogen verwelkomen tijdens dit grootse onthaal op zondag 19 november in Driel. Natuurlijk is de stichting altijd afhankelijk van het weer, maar het belooft hoe dan ook een onvergetelijke dag te worden.

Dit jaar staat de Sinterklaas intocht in Driel in het teken van de nieuwe 'thema piet'; Prinses Pieternella. Zij woont in de hoogste toren van het kasteel van Sinterklaas en is gevraagd om voor het eerst mee te gaan naar Driel. Prinses Pieternella wil dol graag mee, er is alleen een klein probleem. Bij het inpakken van haar spullen kan zij haar kroon nergens vinden. Wat is nou een prinses zonder kroon? Alle kinderen hopen dat het goed komt en prinses Pieternella gewoon mee komt naar Driel.

Leuke luitjes uit de Betuwe willen met jou een hapje gaan eten


BETUWE - Samen een hapje eten. Leuke luitjes doen het graag, maar liever niet alleen. Diverse 60-plussers hebben zich daarom aangemeld op www.leukeluitjes.nl. Samen is toch leuker dan alleen.

"Wil je mee? Meld je dan aan op www.leukeluitjes.nl. Wij brengen je in contact met andere Leuke luitjes bij jou in de buurt. Wat is www.leukeluitjes.nl? Leuke luitjes is een initiatief uit Oosterbeek. Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby's hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier vind je op www.leukeluitjes.nl. Buurtgenoten met dezelfde interesse krijgen elkaars e-mailadres om contact te leggen. Deelnemers houden daarbij zelf de regie. Meestal maken ze dan eerst een afspraak voor een kopje koffie om kennis te maken. Daarna volgen afspraken voor uitjes.

Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. Een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan. Mogen we jou ook blij maken? Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby's kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Samen koken, samen een hapje eten, kaarten, naar een museum of naar een concert bijvoorbeeld. Het is allemaal welkom. Meld je aan, dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt."