Afbeelding
Foto:

Alles in balans bij Autobedrijf Wientjes v.o.f.

BEMMEL – Zodra uw autostuur bij hogere snelheden een beetje begint te trillen, is het dringende advies om uw autobanden te laten balanceren. Bij Autobedrijf Wientjes wordt dit voor u gedaan met een zeer geavanceerd balanceerapparaat, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Het gewicht en de omtrek van uw autobanden worden hiermee elektronisch gemeten zodat gelijk zichtbaar is waar het wiel in onbalans is en het gewicht (zink) op de juiste plaats op de velg kan worden aangebracht. Het apparaat heeft een nauwkeurigheid van ongeveer één gram. Twijfelt u of uw banden nog wel goed in balans zijn? Kom u dan gerust even langs om dit te laten controleren. Bij Autobedrijf Wientjes kunt u rekenen op eerlijk en vakkundig advies. Herman: 'Wij zijn specialist in het balanceren en uitlijnen en we werken vanzelfsprekend met professionele apparatuur. Vandaar dat we ons bedrijf voortdurend vernieuwen met de nieuwste apparatuur. Ook voor bandenopslag kan men bij ons terecht, als de banden straks tegen de winter weer verwisseld moeten worden.'

Familiebedrijf Wientjes staat in de regio bekend als een betrouwbaar adres voor in- en verkoop van occasions. Storingen worden er niet alleen uitgelezen, maar ook deskundig opgelost. Samen met zoon Nicky (1e monteur en APK-Keurmeester) staat Autobedrijf Wientjes garant voor kwaliteit en een uitmuntende service. Herman: 'Dat de klant tevreden is, is onze hoogste prioriteit.' Begin volgend jaar kan het autobedrijf alweer het tienjarig jubileum vieren. Als je al tien jaar tevreden klanten hebt, dan ben je als bedrijf prima in balans! Autobedrijf Wientjes is gevestigd aan 't Kattenleger 9A in Bemmel www.autobedrijfwientjes.nl T: 0481 356710.