Afbeelding
Foto:

Topprestatie van Let's Twirl Elst

ELST - Afgelopen zaterdag, 21 oktober, hebben de meiden van Let's Twirl Elst voor het eerst allemaal deelgenomen aan de NBTA twirlwedstrijd in Arnhem. Het was voor het eerst dat de meiden van het B-team (6 tot 9 jaar) hun routine lieten zien aan een jury.

De meiden van het A-team (9 tot 12 jaar)hebben al eerder dit jaar deelgenomen aan een wedstrijd en lieten voor de tweede keer hun routine beoordelen door een jury.
De meiden deden op verschillende onderdelen mee, zowel in teamverband als solist bij de Kids Twirl. De meiden van het A-team waren 's ochtends al aan de beurt. Omkleden, opmaken en opwarmen waren de voorbereidingen die zij troffen voordat zij de wedstrijdvloer betraden. De meiden van het B-team waren als allerlaatste van de dag en zorgden voor een vrolijke, enthousiaste afsluiting van de wedstrijddag.
De meiden van Let's Twirl gingen met veel prijzen naar huis. Zo wonnen de solisten een gouden, twee zilveren en een bronzen medaille en werd het A-team tweede. Het B-team ging met een prachtige beker naar huis, zij haalden de eerste prijs binnen. Na afloop is de dag gezellig afgesloten met een pannenkoek bij Hartenlust in Elst. De meiden gaan de komende maanden weer hard trainen voor nieuwe optredens.

Let's Twirl is een twirlvereniging die sinds een jaar actief is in Elst. Zij verzorgen gedurende het jaar diverse optredens in Elst en omgeving, trainen wekelijks en geven regelmatig clinics op basisscholen. Meer informatie staat op https://www.facebook.com/letstwirl.