Afbeelding
Foto:

Tweedehands speelgoed- en kledingbeurs

ELST - Op zaterdag 4 november is er de tweedehands speelgoed- en dameskledingbeurs.

Er zal volop speelgoed te vinden zijn! Je kan hierbij denken aan Playmobil, Lego, gezelschapsspellen, boeken, puzzels et cetera. Leuk voor sinterklaas of onder de kerstboom. Ook is er tijdens deze beurs volop keuze uit leuke dameskleding in de maten XXS t/m 44. Buiten leuke kleding zijn er ook accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden te vinden. Als proef zal er ook een ruime hoeveelheid tweedehands woonaccessoires worden aangeboden. Fijn om het huis gezellig te maken voor de wintermaanden!

Van 12.00 tot 13.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de aula van het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst.
Alles is overzichtelijk gerangschikt op maat en soort. Het is beslist de moeite waard om hier mooie (merk)kleding en speelgoed voor een leuke prijs te kopen.

Wil je artikelen verkopen? Dat kan! Verkopen via de kinderkledingbeurs in Elst is makkelijk en snel! Vraag dan via kledingbeurs@zonnet.nl een verkoopnummer aan. Meer informatie staat op www.kinderkledingbeurselst.nl.

Zó is ons Zicht Op Zetten in 2025!

ZETTEN - "Wil jij weten wat we daar aan gaan doen? Reserveer dan de avond van 29 november vanaf 19.45 uur. Wij presenteren dan in het HPC de keuzes die Zetten maakt om in de toekomst 'Levendig, Verbonden én Duurzaam te zijn'.

Comité Zicht Op Zetten bestaat uit Magda, Ton, Arie, Wieger en Marc. Mail: zichtopzetten@gmail.com. De avond is in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, project Krachtige Kernen.