Afbeelding
Foto:

Zeiss DriveSafe brillenglazen bij Reugebrink in Zetten

ZETTEN - De nieuwe Zeiss DriveSafe brillenglazen bieden dragers de gehele dag comfort met daarnaast extra veiligheid op de weg door beter zicht in slechte weersomstandigheden.

Veel mensen voelen zich onzeker tijdens het rijden, vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden, zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering en in het donker. Bovendien is gemiddeld 83 procent van de brildragers ook autobestuurder. Door middel van een marktonderzoek kon Zeiss de drie belangrijkste visuele klachten tijdens het autorijden identificeren: Slecht zicht bij beperkt licht zoals bij neerslag, in de schemering of 's nachts. Verblinding door tegemoetkomend verkeer en natte wegen in het donker. Moeite met herfocussen wanneer de ogen switchen tussen wegdek, dashboard en spiegels.

Veilig het verkeer in met Zeiss DriveSafe brillenglazen. Met DriveSafe biedt Zeisseen antwoord op al deze klachten, zowel in unifocale als multifocale brillenglazen. Zeiss Luminance Design technologie houdt rekening met de pupilgrootte bij weinig licht, de Zeiss DuraVision DriveSafe coating vermindert de waargenomen verblinding en Zeiss Multifocaal DriveSafe biedt bredere kijkzones voor lange en middellange afstand voor makkelijker herfocussen van dashboard en spiegels naar de weg.

Om u de kans te geven om dit innovatieve product te ervaren, krijgt u tussen 30 oktober en 31 januari bij Reugebrink Opticiens 50 euro cadeau op DriveSafe enkelvoudige brillenglazen en 100 euro cadeau op DriveSafe multifocale brillenglazen. Kom langs voor vrijblijvend advies of kijk voor meer informatie op website. Reugebrink Opticiens, Hoofdstraat 15, Zetten; 0488 454508; www.reugebrink-opticiens.nl.