Afbeelding
Foto:

KH Baits and Tackle-meeting over het riviervissen

OOSTERHOUT - Op vrijdag 3 november zal de jaarlijkse KH Baits and Tackle-meeting weer plaats vinden. U kunt onder het genot van een hapje en drankje (op eigen kosten) gezellig met ons en collega-vissers ervaringen uitwisselen over de visserij.

"Ons team zal deze avond aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Dit jaar zal Frank Geutjes een zeer interessante lezing verzorgen over het rivier vissen. Bent u van plan om ook op de rivier aan de slag te gaan of wilt u goede tips als aanvulling op uw kennis? Dan is het zeker de moeite waard om te komen! Ook dit jaar is er weer een leuke loterij waar mooie prijzen te winnen zijn.

Kortom, wilt u meer te weten komen over het rivier vissen, wilt u leuke prijzen winnen of drinkt u liever een drankje met je vismaten? Dan bent u welkom." Deze avond is voor jong en oud en begint om 20:00 uur. De entree is gratis. Dorpshuis De Schakel ligt aan De Honsvoet 2 in Oosterhout.

Open vrouwenochtend in Ommeren

OMMEREN - In De Bron aan de Dr. Guepinlaan 26 in Ommeren wordt op woensdag 15 november een open vrouwenochtend gehouden. Deze ochtend spreken Ronald en Ina Blonk over het thema: 'Geld en Geld en God'.

De open vrouwenochtend is bedoeld voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd of kerkelijke achtergrond, om van gedachte te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te bemoedigen of gewoon te luisteren. De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur (koffie en thee vanaf 9.15 uur). De toegang is gratis, er is kinderoppas en een boekentafel.

De open vrouwenochtend wordt georganiseerd door de werkgroep 'Open vrouwenochtend gemeente Buren'. Deze werkgroep bestaat uit vrouwen vanuit verschillende kerkelijke gemeenten. Zij willen er aan meewerken dat vrouwen op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek komen over allerlei levens- en geloofsvragen. Hiervoor organiseren zij vier ochtenden per jaar waar dan ongeveer zestig vrouwen samenkomen. Info: Corrie Both corriebthuis@hotmail.com en Jeannette van Dorp 0344 603896.