Afbeelding
Foto:

Concert met bigband en Shantykoor Alle Hens

ZETTEN - Big Band Overbetuwe en het Shantykoor Alle Hens uit Driel geven een gezamenlijk concert. Aanvang concert 19:30 zaal open vanaf 19:00. Toegang gratis.

Op vrijdagavond 27 oktober wordt er een muzikaal concert gegeven in de historische veiliginghal in Zetten, thans bekend als ‘t Vuurspoor BBQ restaurant aan de Wageningsestraat 35 Zetten

Het concert bestaat uit twee delen. Voor de pauze brengt Alle Hens bekende zeemansliederen ten gehoren.Na de pauze speelt de bigband de Overbetuwe met onder andere medley André Hazes, 'Mag ik dan bij jou' en 'Baantjer'.

Het belooft een ouderwets gezellige avond te worden in de sfeervolle 'af-mijnzaal' van de veiling. Er wordt nog een heuse veiling gehouden. De oude veiling-klok zal in de pauze weer tot leven gebracht worden. U kunt als aanwezige deelnemen aan de veiling van 'cake en appeltaart'. De opbrengst is ter dekking van de onkosten van deze avond. Restaurant ‘t Vuurspoor verzorgt de consumptie in de pauze. Een tip: als u komt, neem een kussen mee om op te zitten.

De BigBand Overbetuwe bestaat uit vijftien muzikanten in de leeftijd van 15 tot 75 jaar. De band brengt breedgedragen amusementsmuziek zowel pop, soul, bigband en klassiek. Iedere dinsdagavond speelt de groep tussen 19.30 en 21.30 uur in de Randwijkshof in Randwijk,

Alle Hens is een mannenkoor uit Driel dat zeemansliederen zingt. Het repertoire bestaat uit zeemansliederen, aan elkaar gepraat met grappige wetenswaardigheden over de liedjes en de tijd van toen.