Afbeelding
Foto:

Herfst: tijd om je huid te ontdoen van vakantiestress

DODEWAARD - Het is heerlijk, zon, zee, zwemmen, smeren met vette zonnebrandcrèmes, maar voor je huid is dit teveel. Rode vlekken, schilfers of puistjes zijn het gevolg.

Tijd voor herstel! Bij schoonheidssalon Richarda kun je terecht om de huid weer in goede conditie te brengen en te houden. Met uitgekiende behandelingen en professionele producten is het mogelijk om een droge, schilferige huid, pigmentvlekjes, pukkeltjes, enz. te verbeteren.

Schoonheidssalon Richarda is een laagdrempelige salon voor iedereen die goede huidverzorging wil, gespecialiseerd in verschillende technieken om je huid op de voor jou juiste manier te behandelen. Bijvoorbeeld bindweefsel massage, lymfedrainage, maar ook mesotherapie of een biopeeling. Maar ook een heerlijke behandeling met ontspanningsmassage behoort tot de mogelijkheden. Kortom, voor iedere huid is er een passende behandeling waarbij jouw huid centraal staat.

Ook is Richarda gespecialiseerd in elektrisch ontharen, de meest definitieve vorm van ontharen, voor overbeharing in het gelaat. Deze behandeling wordt, net als acne, soms vergoed via je de aanvullende verzekering.

Meer weten? Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, dit kan telefonisch, maar ook online via de website, www.schoonheidssalonricharda.nl of facebook.

Tot ziens in de salon!

Schoonheidssalon Richarda, Nachtegaallaan 24, Dodewaard; 0488 412624.