DFS sleept een punt

uit het vuur tegen Eemdijk

OPHEUSDEN - DFS trad afgelopen zaterdag in de hoofdklasse B aan tegen Eemdijk uit Bunschoten.

Beide ploegen schotelde de toeschouwers een rommelige wedstrijd voor. Na elf minuten viel een diepe bal, via een verdediger van de thuisploeg, in de loop van Luciën Dors die met een bekeken schuiver doelman Ruizendaal het nakijken gaf, 0-1. Eemdijk scoorde eigenlijk vanuit het niets, na een goed lopende aanval, de gelijkmaker via Maikel de Harder. Voor DFS voorkwam doelman Veeneman met een puike redding op een schot van Selimi daarna een achterstand voor de bezoekers. Aan de overzijde zag Thijs Hendriks zijn doelpoging via een tegenstander net overgaan, zodat beide ploegen met 1-1 de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft was de eerste kans voor Arjan Goorman, die een voorzet van Dors, over schoot. De thuisploeg kwam niet veel later toch op een voorsprong. Evert Brouwers schoot een wel heel gemakkelijk gegeven vrije trap snoeihard binnen, 2-1. Het gehavende DFS bleef knokken voor een beter resultaat. Na een corner van Thijs Hendriks kopte aanvoerder Rick van Walsem krachtig de gelijkmaker binnen, 2-2. Daarna vergat Eemdijk een verkeerde terugspeelbal af te straffen en kon doelman Veeneman een voorzet nog maar net overtikken. In de slotseconde zag Bokila zijn boogbal over doelman Ruizendaal door een meelopende verdediger nog weggewerkt worden, zodat de wedstrijd in een 2-2 eindigde.

Opstelling: Peter Veeneman, Melvin van Osenbruggen, Corné Davelaar, Rick van Walsem, Jim van Alst, Nick Romein, Thijs Hendriks, Arjan Goorman, Qendrim Beqiraj (72 Alex Scheffer), Luciën Dors, Noë Bokila