Opnieuw chocoladeletter-

verkoopactie Driel

DRIEL - Vorig jaar oktober stonden de vrijwilligers van stichting DeSintKan Driel bij de Drielse bevolking aan de deur om chocoladeletters te verkopen.

De opbrengst was bedoeld om de intocht, pietenjacht en uittocht in Driel te financieren. Het was een succesvolle actie. Voor ieders eventuele bijdrage is de organisatie dankbaar. "Ook omdat we veel enthousiaste reacties krijgen uit het dorp zullen we dit jaar opnieuw langs de deuren gaan in Driel om de actie te herhalen. Uiteraard weer in samenwerking met de bakkers in Driel. Dit is dan het vijfde jaar op rij. Leuk om te vertellen dat we in de afgelopen vier jaar bijna 4000 letters hebben verkocht. Een schitterend resultaat."

Van maandag 9 tot en met zaterdag 14 oktober gaan de vrijwilligers 's avonds opnieuw langs de deuren in Driel. De handgemaakte letters zijn te bestellen in de smaken melk, wit en puur. Alle letters zijn mogelijk. Ze kosten 5,00 euro per letter. "U betaalt contant aan de deur. U krijgt een afhaalbewijs waarmee u de letter(s) kunt afhalen op zaterdag 25 november en 2 december bij het kraampje bij één van de bakkers. Neem dan ook uw (klein)kinderen mee, want de pieten zijn daarbij natuurlijk ook aanwezig."

"Bent u niet in de gelegenheid de letters aan de deur te kopen, maar u wilt DeSintKan graag steunen met deze actie, dan kunt u de letters ook per mail bestellen. Stuur een mail naar letter@desintkan.nl en vermeld daarbij uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, welke letter(s) en welke sma(a)k(en). Wij komen dan langs om het geld op te halen en u krijgt uw afhaalbewijs. U kunt bestellen tot en met 15 oktober."