Gymclub Opheusden zoekt leden

NEDER-BETUWE ā€“ V oor de leden van Vereniging Sport Voor Ouderen is het gymseizoen is weer begonnen in Opheusden.

Onder leiding van de jonge, enthousiaste leraar Niels de Beijer, wordt gewerkt aan de conditie, concentratie en spieropbouw door middel van sport en spel.

Het is geen bejaardengymnastiek, maar bewegen voor vitale senioren waarbij ieder op zijn of haar niveau kan werken aan de conditie.

Gezellig een uurtje in de week sporten is niet alleen goed voor lijf en leden, ook voor de geest. Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, daarom is er in januari de jaarlijkse bowlingavond en aan het einde van het seizoen we met zā€™n allen kersen eten.

Ook al heb je een abonnement bij een sportschool, sporten bij V.S.V.O is heel leuk om er naast te doen. Het is een combinatie van sport, spel en gezelligheid. Dames en heren die interesse hebben, kunnen vrijblijvend komen kijken in sporthal De Biezenwei in de Fazantstraat. Bovendien zijn de eerste vier weken gratis. Het lidmaatschap zelf kost tien euro per maand.

De lessen zijn op maandavond van 19.00 ā€“ 20.00 uur voor de dames en van 20.00 ā€“ 21.00 uur voor de heren. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Arie Kuyvenhoven (0488 441281) of Willeke Gerritsen (0488 750817).