Afbeelding
Foto:

Tentoonstelling in Serrezaal van Dorpshuis Kesteren

KESTEREN - 0p vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober is de Serrezaal het podium voor de creatieve amateurs en hobbyisten met hun beeldend werk.

Het is altijd weer spannend om te zien wat de deelnemers aan creatieve uitingen voor de tentoonstelling mee brengen. Daarop volgt een leuke uitdaging om met de ingebrachte werken een mooi geheel te maken.
Het cultureel comité Neder-Betuwe zorgt voor de organisatie, voorbereiding, het vervoer van de expositiepanelen en de inrichting van de tentoonstelling in de Serrezaal van Dorpshuis Kesteren.

Om ervoor te zorgen dat dat iedereen de nodige aandacht krijgt wordt het werk zo gehangen dat het een prachtig geheel wordt. Om de drie werken van ieder van de dertig deelnemers te ontdekken moet men dan ook de hele tentoonstelling door. Een spannende en verrassende zoektocht waardoor iedereen aan zijn trekken komt.

"We hopen dat we in de toekomst ook werken van de vele culturen die in de gemeente Neder-Betuwe vertegenwoordigd zijn een plaats mogen geven. De toegang is gratis en het is natuurlijk ook een leuk uitje om even met de kinderen even binnen te lopen."
De tentoonstelling is open op vrijdag tussen 13.30 -21.00 uur en zaterdag tussen 10.00-16.00 uur in de Serrezaal van Dorpshuis Kesteren aan de Nedereindsestraat 27a.